Städdag

Publicerad 2013-02-28 17:12:53 i

Jepp det har vi (okej, jag ;P) ägnat oss åt idag :) Skruttan gick med på att ligga själv medans jag dammade och sen tog jag bärsjalen när jag skulle dammsuga :) Hon somnade direkt, fattar inte hur hon kan sova i det där oväsendet men det är väl tur det ;) Efter att städningen var klar så gick vi en liten promenad, det var halt idag med så blev inte så långt men det var skönt att få lite luft :) Nu ligger skruttan och grymtar i sömnen, undrar om det är jobbigt med andningen för att hon är täppt? Sötast i stan är hon i alla fall :)
 
Tänk att det redan är 1:a mars imorgon! Då kommer då snart våren på riktigt :)
 
Gladskit, sån obeskrivlig kärlek! :')

Sleeping beauty

Publicerad 2013-02-28 08:29:55 i

Ja inatt har hon sovit som en liten stock :) Bara ett uppvak mellan 23-08, så himla skönt! Morsan är evigt tacksam ;) Dock är hon lite snorig min lilla skrutt :( Hoppas verkligen att det inte blir värre!!

Idag ska vi ägna oss åt städning, det behövs verkligen ;) Underligt hur en liten treveckors kan stöka ner så mycket ;D
Aåh, nästa helg börjar träningsmatcherna för laget också! Som jag vill spela! Men jag och Julia får nöja oss med att vara den bästa hejaklacken än så länge helt enkelt ;) I höst får hon heja själv på morsan för då jäklar ska jag vara back in business :D

Bambi på hal is!

Publicerad 2013-02-27 16:47:35 i

Ja det var stört omöjligt att försöka sig på en pw idag! Isgator med vatten på...;) Gick en sväng ändå men det gick då inte fort ;)

Sen har jag tvättat, Julia sov större delen av tiden förutom första timmen när jag ville hinna äta och duscha också så då var det guld att ha Carro här :)
Nu ska vi strax iväg på secret mission, håll tummarna för mig!! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela