Fika, mys, hus, fotboll och bilbarnstol!

Publicerad 2013-08-31 12:04:49 i Livet som mamma ☀,

Trevlig dag igår! Pappa hann hem från konferensen så hann var med och fikade också :) Var nog första gången han var hos oss utan att jobba med nåt :D På kvällen blev det tvmys med min lilla familj, skönt att göra ingenting :) ♡Idag har vi varit ute och gått nu i två timmar och kollat runt lite på hus och radhus vart man skulle vilja bo sen :) Nu har jag precis lämnat av Tomas hemma, han skulle diska (jaja vi har diskmaskin men den var igång igår kväll så allt står bara på köksbänken nu ;)) och leta på sina fotbollsskor för han och Oskar skulle visst lira lite imon :) Kul för honom att Oskar är hemma igen från jobbet i Stockholm :) När Julia vaknat blir det lunch och sen till barnens hus och kolla på ny bilbarnstol till henne :) Sen blir det hem till svärmor och hälsa på lite :D Blir en bra dag idag med, som alltid :) ♥

Herr Böna

Publicerad 2013-08-30 12:27:29 i Livet som mamma ☀,

Jättetrevlig kväll hos Carro igår! Det är ju så lättsamt att ha med sig Julia också, ungen är ju alltid nöjd ;) Hon satte i sig en stoor portion korvstroganoff och ris medans vi åt lax, trodde lätt inte att hon skulle orka allt men jodå :D Sen lekte hon med sina leksaker medans vi såg mr bean :) Stundtals för sig själv och stundtals med oss :) Fyra timmar var hon vaken och glad och sen däckade hon i min famn ♥ Skrutt!Idag har jag so far gått i 2 1/2 timme, blir väl ungefär en halvtimme till gissar jag :) Sen kommer min mamma och mormor på fika! :)

Barnsäkra

Publicerad 2013-08-29 12:46:04 i Livet som mamma ☀,

Idag handlade det om att barnsäkra hemmet på föräldragruppen. Mycket intressant och VIKTIGT! Så mycket man inte tänker på. Fick se några hemska filmer om olika olyckor och jag kunde inte låta bli att plocka upp Julia i famnen och krama henne hårt. Älskade barn, inget ont får hända dig ♥ Vi fick med oss en checklista hem så nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med resten av eftermiddagen när vi kommer hem från promenaden ;) Sen ikväll blir det tjejkväll hos Carro med henne och Maria, ska bli grymt kul! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela