Sömntuta

Publicerad 2013-04-30 18:50:37 i

Vart och firat Tomas faster på eftermiddagen och nu slöar vi hos hans pappa lite innan kasen :) Blev mat från Tennstopet, baconburgare :) Helt sjukt gott! :D Julia somnade hos Tomas faster och fortsatte sova i bilen och sover ännu i stolen! Vi fick alltså äta samtidigt i lugn och ro allihopa, helt sjukt! Får se när hon behagar vakna, är väl en bra idé att tanka i henne lite käk innan vi far mot kasen :)Valborgsmässoafton

Publicerad 2013-04-30 14:25:16 i

Jag och skrutt har vart ute på en promenad på nästan 2 1/2 timme medans pappan sov och delat ut resterande dopkort :) Vi var in och hejade på gammelmormor också och bjöd in oss själva på lunch på torsdag :)

Nu ligger skruttbarnet och äter och sen bär det av till Gävle för att fira valborg med farfar Stefan! :) Blir kasen ute i Bomhus, blir nog lite kallt att amma där menmen;) Fira gammelfaster Yvonnes födelsedag är tanken att vi ska göra också! :)Världens bästa pojkvän och pappa!

Publicerad 2013-04-29 20:56:05 i

Hur kan jag ha sån tur att du är min? Du kommer aldrig förstå hur mycket jag älskar dig och hur otroligt lycklig du gör mig! Du och jag för all framtid älskling <3Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela