Trött!

Publicerad 2012-09-30 23:27:37 i Livet innan Julia!,


God mat på O'learys med två underbara vänner, mindre bra match men så kan det vara ;) Typisk 0-0-match, hände ingenting av intresse alls ;) Sen blev det filmmys i soffan med en deckare, godis och en massa skitsnack :) Vänner är fina grejer! :)  ♥

 
Man märker att man får lite nya perspektiv på livet när man väntar barn. Vill att hon ska få en så bra uppväxt det bara går. Vill att hon ska få växa upp med rätt sorts värderingar. Hoppas man kan se till att omge henne med rätt folk för det också! Ingenting är viktigare än henne nu, så är det bara ♥

Match!

Publicerad 2012-09-30 16:01:00 i Livet innan Julia!,


Nej om man skulle göra sig klar för att åka in till Gävle och kolla fotboll med två finingar då! Får hoppas Gefle vinner så dom fortsätter hålla sig över kvalstrecket! Skulle ju vara rätt så skönt ;) När man kollar tabellen kan man ju snabbt dra slutsatsen att Gefles problem är att göra mål och inte att de släpper in för mycket. De ligger nu på 13:e plats av 16 lag men har släppt in fjärde minst mål... ;) Jaja jag säger som jag alltid sagt, utan Hugo skulle Gefle varit körda för längesen ;)


Katt"promenad" ;)

Publicerad 2012-09-30 12:19:00 i Livet innan Julia!,

Tog en "promenad" medans det fortfarande var sol ute. Lasse låg som en pannkaka tryckt mot marken, Svea försökte gå hem hela tiden och Moses stod mest och stirrade, undersökte väl omvärlden liiite i alla fall. Lasse och Svea blev det bara fart på när dom såg lägenheten, Svea kutade som om självaste döden sprang henne hack i häl med sin lie ;) Ja herregud, skulle nog inte bli några bra utekatter av dom där inte ;)
 

(Uppifrån: Lasse, Svea, Moses. Bilderna är från förra året, när dom faktiskt vågade röra på sig.. ;P)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela