Mission impossible

Publicerad 2012-10-31 20:30:00 i Graviditeten,

Alltid lika roligt när spinninginstruktören säger "dra in magen och kom bakåt på cykeln!". Jomenvisst serru ;) Hehe. Nä, bara att inse att alla övningar inte fungerar längre. Men skojigt är det!
 
Gnällde till mamma att hon försöker sparka sig ut och hon är ju lika uppmuntrande som vanligt "haha, vänta du bara, det har ju knappt börjat!" ;) Tack mamma! Gulligt ;) Nu har hon för övrigt borrat ner huvudet så långt ner så det känns som hon försöker borra sig ut nu när det inte funkade att sparka ut sig ;) Julia alltså, inte mamma ;) Hehe. Gosunge, vad jag älskar dig!!
 

Lille plutt!

Publicerad 2012-10-31 15:26:00 i Graviditeten,

Haha så kul det är att kolla på gamla magbilder! Tyckte jag hade sååå stor mage när jag tog den här bilden (18+0), nu tycker jag den är värsta pyttemiiiniii. Undrar vad jag kommer tycka när jag är i vecka 40 (om jag kommer dit;P)...? ;)

 

 

Utbrytardrottningen!

Publicerad 2012-10-31 11:18:00 i Graviditeten,

Filmen igår var riktigt bra, men var lite för mycket barn inblandade så jag tyckte det var lite obehagligt. Satt typ och höll mig om magen och tyckte Julia skulle stanna därinne så jag kunde skydda henne hela livet ;) Ja, man blir knäpp ;)
 
De senaste dagarna tror jag hon har gjort allvarliga försök att sparka sig ut ur min mage... Hon sparkar riktigt rejält hårt nu och ibland ligger hon i ställningar som är riktigt obehagliga för mig. Inte bara mysigt med en sparkande liten skrutt i magen! Och hårdare lär det väl bli, hon har ju några veckor på sig att växa ;) Då finns det väl iofs inte lika bra plats så hon kan ta sats.. ;) Hehe vi får väl se hur det fortsätter kännas helt enkelt :) Mestadels är det mysigt när hon buffar runt i alla fall :)
 
 
Hon är dock jäkligt retfull! Tror hon vet när det är min hand eller någon annans hand.... För igår bökade hon runt som sjutton men så fort Tomas satte dit handen blev hon stilla ;) Någon liten buff fick han känna men inte alls som hon håller på när jag lägger handen på magen...Lillbusan! ♥

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela