Svid

Publicerad 2012-11-30 19:43:00 i Livet innan Julia!,

Nä idag har vart en riktig jävla gnälldag, sorry era stackare! ;) Ingen sömn och sen massa snö på det är ingen bra kombination. Är så trött så det svider i ögonen så tänker faktiskt gå och lägga mig snart. Jaa, jag vet att klockan är tjugo i åtta.... xD Men ska upp tidigt imorgon med för att (försöka) ta Sgs-bussen till Stockholm och fira Tomas syster som fyller år :) Det ska bli trevligt i alla fall, får hoppas bussen kör lugnt bara... Har inte mycket hopp om det dock ;) Hehe.
 
Hoppas man får sova inatt. Hoppas hoppas HOPPAS. Jag behöver det. Världen behöver det för världen vill inte ha mig som jag är utan sömn+snöoväder ;)
 
Slänger in en bild på sötsvea! :D

 
 

Vart fan är ni nu då?

Publicerad 2012-11-30 16:32:41 i

Ja alla ni snöälskare? Om nu snön är så jävla fantastisk och underbar kunde ni väl hjälpt mig skotta fram bilen och sedan garaget så jag slapp stå där med snö till midjan och höggravid dessutom. Men nä, alla som gillar snö sitter inne i värmen och tittar ut på den fina snön! Ingen av oss som måste ut i skiten gillar den men det går ju bra att sitta inne i soffan på arslet och älska snön. Suck. Anmäl er som frivilliga skottare eller nåt. Snön är ju sååå fantastisk!

Nä. Ett bad så genomfrusna jag tinar upp vore trevligt. Because I'm worth it!


16 år och planerar barn?

Publicerad 2012-11-30 14:17:00 i Livet innan Julia!,

Ja för att störa mig på nånting annat än snön så blir det det jag stör mig på istället. 16-åringar som är inåt helvete jävla korkade att de planerar en unge men det VÄRSTA är vuxna människor som hejar på dom! "Känner du att du är mogen nog för barn så skaffa barn, skit i alla moralkärringar!". Mm, moget. Råkar man bli med barn är det väl så antar jag och cred till dom som fixar det bra! Men det är nog sällan jag hört något så korkat som att planera barn som 16-åring. Det finns inte EN ENDA positiv sak med att få barn då. Inte en enda. Sorry, men det är sant. Det kan säkert gå bra ändå men varför i helvete aktivt välja att starta en familj på så otroligt dåliga grunder? Nej, då är man inte mogen. Man är fruktansvärt omogen och tänker bara på sig själv. "JAG vill, JAG känner, JAG längtar ju faktiiiiskt".... Typiskt tonårsbeteende, som det ju ska vara, men att då aktivt skaffa barn är nog det dummaste man kan göra. Riktigt efterblivet av folk som ska föreställa vuxna (vilket det ju i och för sig inte kan räknas som för det brukar alltid vara 20-åriga Melizzah med 5-åriga dottern Cazzandrah som hejar på. Oj, hej infriade fördomar!) råder barn att skaffa barn. Hell, JAG skulle inte ens valt att skaffa barn aktivt nu om det inte blev som det blev. Men 16-åringar? Jo visst, shoot. Suck.
 
 
Och nä, fick ni oplanerat barn som 16-åring så behöver ni inte ta åt er. Alls. Det handlar inte om er för fem ruttna ören (men alla 16-åringar som mognat och insett hur stor och ansvarsfylld rollen som mamma är skulle aldrig råda en annan 16-åring att få barn i den åldern, just sayin').

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela