Grattis till examen baby! :)

Publicerad 2012-06-07 22:14:52 i Livet innan Julia!,

Vi vann igår! :) Tur det, för jag hade ju bestämt det ;) Carro sulade in bollen när det bara var några minuter kvar och fixade 2-1 till oss, tack för det Carro! Andra matchen som hon avgör i slutminuterna nu, hehe ;) Bra att ha den där Carro ;)

Idag har jag varit till Borlänge (och inte Falun som jag skrev igår, hehe) och kollat på Tomas avslutning :) Var väl inte direkt det bästa arrangemanget men hade ju trevligt sällskap så :) Tomas hade mingellunch med klassen så jag och svärpäronen tog och gick och åt grekiskt :D Gott och trevligt, mycket godare än vad Tomas lunch såg ut att vara, hehe ;) Sen var det diplomutdelning och lite sång och så :) Roligaste var nog när dom skulle översätta vad dom sa hela tiden på engelska också eftersom det var många utländska studenter... Vissa var VERKLIGEN inte bra på engelska alltså :D

Sen åkte vi hem och mötte upp Monicas (Tomas mamma alltså;P) man Per-Arne och Tomas bror Jimmy och så promenixade vi mot dagens höjdpunkt - Church Street Saloon! :D Haha, lycklig som ett litet barn på julafton såklart! Så jäkla god mat förstås :) Sen blev det lite fika (eller ja, te och kaffe, vi var proppmätta. Utom Jimmy som hade plats för kakor trots sin MONSTERportion på churchstreet ;P Karlar!;P) hos Stefan (Tomas pappa då;P) :) Därefter åkte jag hem och packade inför helgen och nu sitter jag här och är helt slut och funderar på att sova snart ;)

Det tar fan aslång tid att åka till Borlänge så känns som jag suttit i en bil hela jäkla dagen idag i princip!! ;)

Nationaldagen

Publicerad 2012-06-06 10:39:06 i Livet innan Julia!,

Jahaja, vad har hänt sen sist då? ;) Det har varit skitväder så det har inte hänt sådär jättemycket ;) Jobbat, träffat Tomas :), tränat, suttit inne och trökat osvosv ;)

Ikväll är det i alla fall dags för match igen, mot Åbyggeby/Ockelbo! Vi måste vinna ikväll, punkt och slut! ;) Finns inget annat. Speciellt när man lär åka ända dit bort, ovärt att åka dit och förlora liksom ;) Haha. Just nu håller vi på och tvättar, är ju inte direkt det roligaste man kan göra men man har ju inte så mycket till val om man vill ha rena kläder på sig direkt :D haha. Får se hur vädret utvecklar sig om man ska ta sig ner på något nationaldagsfirande eller ej, men det låter ju inte positivt på vädret direkt ;)

Imorgon tar Tomas examen så då blir det att åka till Falun och kika på avslutningen :) Så duktig så :) Sen blir det avslutningsmiddag för honom på Church Street, jag undrar vem som är mest taggad till den? (svar jag!) Hehe. Men det ska bli trevligt :)

På fredag åker jag och Jessica till Sthlm/Nynäshamn över helgen :) Ska bli roligt! :D Blir Gröna Lund på fredagen, fett kul såklart ;) Våran tradition nu det där, varje sommar ;) Får hoppas det blir hyfsat väder i helgen då, alla vädersajter säger ju olika så är väl bara att vänta och se antar jag ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela