Sover och sover och när jag inte kan sova fantiserar jag om att sova

Publicerad 2012-07-30 07:18:14 i Livet innan Julia!,

Herregud, igår hade jag första fotbollsträningen efter uppehållet... Och shit, vad slut jag blev! I slutet typ snurrade allt, hehe. Men kanske kan bli lite jobbigt att jobba hela dagen och sen träna och inte komma hem innan man normalt går och lägger sig ;) Gud vad jag vill att tröttheten ska gå över. Nu. Tack.

Jaja nu sitter jag på jobbet igen. Ska jobba imorgon med. Sen får jag inte sova länge på onsdag morgon heller eftersom det är dags för inskrivning kl 8 då.. Suck. Så jaa, man får längta till torsdag då helt enkelt för på fredag är det jobb igen. Ingen rast och ingen ro som man brukar säga. Ingen bil har jag just nu heller för pappa har den på jobbet och ska byta framrutan som en jävla lastbil sköt sönder med en sten.. Morr.

Helt jävla sjukt hur trött man kan vara. Varför har vi ingen soffa på kontoret för??

Jag älskar dig

Publicerad 2012-07-29 10:32:00 i Graviditeten,

Inatt drömde jag att lillbäsen föddes. Det var en pojke och han hade jättemycket hår. Så himla fin var han.

Har varit så orolig innan för att alla i tråden jag hänger i på familjeliv pratar om hur mycket de älskar skrutten i magen och jag har bara känt va? Vadå älskar? Jag har inte känt nånting för lillbäsen i magen ärligt talat och det har jag skämts för. Jag trodde alltid att jag skulle börja älska mitt barn så fort jag fick ett plus på stickan men liksom... jag märker inte ens att hen finns därinne, förutom att jag vill sova hela tiden. Jag tror liksom inte jag fattat att det verkligen ska komma en liten bebis. Det har varit så himla overkligt. Inte ens på ultraljudet tror jag att jag fattade riktigt.

Men drömmen var så himla verklig (även om den egentligen var helt overklig, jag menar han föddes hemma hos Tomas pappa, alla från båda våra släkter var där och det gjorde knappt ont;P), det känns verkligen som om jag haft honom i min famn på riktigt och strykit hans hår ur pannan och pussat honom på hjässan. Ärligt, nu kan jag också säga att jag älskar lillbäsen i magen. Jag får ont i hjärtat och tårar i ögonen när jag tänker på att jag faktiskt ska föda en liten bebis. På riktigt (och inte hemma hos Tomas pappa hoppas jag! ;P)! Herregud.

(Och jag som varit så säker på att det är en tjej.)

Kalajs

Publicerad 2012-07-23 10:29:02 i Livet innan Julia!,

Hade kalas för mig själv igår ;) Första året som jag fick göra det mesta själv, hehe. Har ju vart bortskämd och fått allt serverat på silverfat innan. Kanske inte så välplanerat att göra det första gången själv i år som galet trött, gravid och svimfärdig men det gick ju ;) Trodde seriöst jag skulle svimma när jag stod och hällde i muffinssmeten i formarna och allting snurrade och det dessutom hettade från spisen ;) MEN jag överlevde. Haha.

Jag har börjat bli lite orolig nu, för att jag inte är orolig... En del är snabba att poängtera att allt kan hända... Och visst kan det det. Men i så fall kan man ju aldrig vara glad då, ens när barnet är fött? Jag har ju sett hjärtat slå på lillbäsen (och dessutom mår jag skit, haha) så jag känner mig liksom "säker" på att allt är som det ska. Och nu oroar jag mig för att jag inte oroar mig och att allting bara därför kommer att gå åt helvete xD

Menmen, jag hoppas i alla fall att jag blir piggare snart! Typ NU. Eftersom jag nu har mina tre intensivaste jobbveckor på hela sommaren...Men det får gå! Det måste gå helt enkelt. Får tänka på att sen efteråt är det banne mig jag och Jessica som drar på en sista resa utan unge där man bara kan ligga och sola utan att oroa sig för att ungen springer bort/drunknar/käkar fimpar/whatever. Puuh! ;) haha

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela