Tandis!

Publicerad 2012-08-31 15:19:20 i Livet innan Julia!,

Tänk att jag varje gång innan jag ska till tandläkaren tycker att "det är väl ingenting!" och varje gång jag ligger i den där stolsjäveln medans hon använder nån maskin som tar bort tandstenen (ja för bara skrapan duger visst inte) så vill jag bara grina. Känns som en skalpell rätt in i tandköttet, helt fruktansvärt. Så när jag ligger där så tänker jag: "jaha, så om du vill grina av DET HÄR, hur ska du kunna föda ett barn då??"... ;) Så då kände jag mig kass ;) Men förhoppningsvis känns väl inte värkar som en tunn kniv på ett enda liiitet ställe...xD haha. Tänderna mådde annars perfekt som vanligt, inte en tillstymmelse till ens början av hål. Det beror ju troligen på den typen av saliv jag har, som hellre bildar tandsten än hål ;) Och det tackar vi för!
 
Skulle ha en ledig helg tänkte jag men det sket ju sig, fick man hoppa in och jobba istället ;) Men det är bra, pengar behövs. Mer än nånsin. Så jag säger ja till allt jag får nu i princip, inget annat att göra. Men lite trist att inte kunna kolla på matcherna våra, speciellt mot Åbyggeby/Ockelbo på söndag..Jaja sånt är livet!
 
Ikväll blir det iaf käk och spelkväll med Carro och Maria! Det ska bli skojigt :)

Nästan säker!

Publicerad 2012-08-30 14:48:00 i Graviditeten,

Ja nu är jag nästan säker att jag känt bebisen! Har varit tveksam några gånger innan men imorse var det nånting i magen som liksom pickade och det kändes inte som nånting jag har känt som "ickegravid"... Så spännande!
 
Hoppas innerligt det var bebis så vi inte kommer till RUL på tisdag och ser en tom jäklarns livmoder. Min största mardröm just nu. Kan liksom inte sluta tänka på det. Hemskt. Vill bara se en frisk bebbe därinne. Allt jag vill!

Finaste Tomas! ♥

Publicerad 2012-08-30 09:32:18 i Livet innan Julia!,

Vi firade ju sex månader igår och han hade ju planerat nånting som jag inte fick veta... Allt jag visste var ju att vi skulle åka 11.15 ;)
 
Först åkte vi och bowlade (för det gjorde vi på första dejten :)). Jag vann naturligtvis ;) Hehe. Men vi hade typ varannan serie som vi var bra på, så rent tekniskt vann vi två serier var men jag hade mest totalt ;) Hehe. Sen fikade vi, gravidingen var ju naturligtvis aphungrig ;) Efter det hade världens finaste bokat gravidmassagekurs!! Helt underbart :) Han fick lära sig hur han skulle massera mig bla på förlossningen, för att lindra ischiasvärk (vilket jag troligen kommer få pga att jag svankar så mycket), för att lindra huvudvärken (tacktackTACK!!) och lindra svullna ben och så :) Supermysigt (och skönt;P) var det! Han är bäst, men han är MIN bara min ;) Hihi. Sen bjöd han på restaurang också (jag försökte betala men fick inte, haha), jättetrevligt såklart :) Sen hyrde vi film och myste ner oss i soffan :) Helt jäklarns underbar dag med världens absolut bästa pojkvän ♥
 
NU ska jag åka och tjäna lite pengar ;) Och ikväll är det ÄNTLIGEN dags för mig att närvara på en fotbollsträning igen! Kärlekkärlekkäärleek!! :) Ha en bra dag!
 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela