26/11 & 27/11

Publicerad 2011-11-27 16:29:26 i Livet innan Julia!,

Jahapp vad gjorde jag igår? Inte ett smack, sov länge efter nattjobbet och gjorde sen inte ett skit tills det var dags för nattjobb igen ;) Båda nätterna gick väldigt bra i alla fall ;)

Idag är det ju första advent också! Man får ju ingen direkt julkänsla av 10 grader och regn men jag och Carro pyntade om i lägenheten och kokade glögg och åt lussebullar och pepparkakor och då smög sig julkänslan in lite i alla fall :)Snart bär det av till mor och far och bli bjuden på mat :) Roligare än så här blev det inte idag! ;)

 

23/11, 24/11 & 25/11

Publicerad 2011-11-26 03:28:38 i Livet innan Julia!,

I onsdags var det badhusdags med M, A och A :) Jag och Maria blev måttligt förvånade när det första Amanda gjorde var att trava rakt ut i vattnet till höfterna i vågbassängen! Hon har ju knappt vågat stoppa ner hela fötterna i vattnet innan liksom ;) Hon törs fortfarande inte gå ner i Mamma Mu-poolen dock... ;) Konstig unge det där ;) Hon åkte lite delfinrutschkana och sen tyckte hon att jag skulle hoppa från hopptornet så jag fick väl offra mig då ;) Efter varje gång jag hoppade så sa Amanda "igeen" ;) Sen fick Alexander också bada lite i Elefantbassängen (eller ja, grodbassängen numer eftersom de bytt ut elefantrutschkanan:O) och han ääääälskar det! Sprattlar som en liten vilde och ser skitlycklig ut! ;) Sen var man ganska trött.. ;) Tog igen mig lite på soffan och på kvällen blev det spinning :) Bästa instruktören som skulle sluta för säsongen nu :( Trist!

I torsdags hade jag en jätterolig dag ;) Not. Städade och tvättade hela dagen lång, det var väldigt tråkigt måste jag säga men resultatet blev ju i alla fall bra ;) På kvällen var det träning och vi lirade match typ hela tiden :D Delade in oss i tre lag och jag vilade inte alls för när mitt lag inte spelade så stod jag i mål :D Hihi, älskar att stå i mål ;) Sen åkte jag hem till Jessica och sov över där ;D Kikade på massa filmer och så såg vi det okända och hånade glatt folket där ;)

Idag har vi kikat på pistvakt typ halva dagen, kanske äger hur mycket som helst :D Sov länge gjorde vi eftersom jag skulle jobba natt (har långrast nu så jag tänkte blogga när jag ändå inte har nåt å göra ;P). Är ganska trött just nu men det är ju för att vi inte har nånting att göra nu och inte kommer ha på en stund. Alltid segast den här tidpunkten ;) Hoppas nästan på ett larm så man får vakna till lite... ;) Längtar tills klockan 7 så jag får soooova ;)

19/11, 20/11, 21/11 & 22/11

Publicerad 2011-11-22 21:25:46 i Livet innan Julia!,

Ja jag vet, jag har skrivit värdelöst men jag har inte gjort i princip nånting ;) I lördag var det enda vettiga jag gjorde att gå på Betnér med Jessica! :) Det var naturligtvis skitroligt, har en liten crusch på den karln alltså ;) Hahaha. På söndagen och måndagen gjorde jag inte ett skit värt att skriva om ;)

Idag har jag varit barnvakt på förmiddagen! Det är jobbigt att ta hand om barn upptäckte jag ;) Alexander var lite gnällig, han håller nog på få tänder tror vi. Så han var bara nöjd när jag bar på honom ;) Så jag har kånkat runt på 8,3 kg samtidigt som jag lekt med vild tvååring ;) Det var ju också en upplevelse :D Efter en dryg timme ville Amanda se på bolibompa vilket en trött barnvakt tackade för ;) Alexander tröttgnällde någon minut så vaggade honom till sömns och sen låg vi alla tre på Claes&Marias säng och såg på bolibompa ;) Alexander sov på mitt bröst och jag hade luuugnt kunnat somna själv också ;) Shit så trött jag var! :) Sen kom Claes&Maria hem lagom till lunch och då gjorde dom räksoppa! Hur jäkla gott som helst ju, måste köpa hem så jag kan göra det nån gång! :) Efter maten var det Amandas tur att sova och jag och Maria fikade och snackade lite, mycket trevligt :)

Strax efter två åkte jag hem för jag skulle hänga med Carro och handla ;) Hon skulle handla julsaker och handlade nog halvt ihjäl sig på sånt idag ;) Jaja, jag köpte lite jag med, det är ju såå kul att slå in paket :D Ville köpa sånt där stearin man har på paketet och sen trycker en stämpel på, vad fan heter det?? Det heter ju nånting, men jag kommer inte ihåg. Ni kanske fattar vad jag menar ;) Men kände att det var lite fööör överkurs så det fick bli lite fina band och rosetter och sånt bara :D Önskar jag hade fler folk att köpa julklappar till, det är ju såå kul :D

Sen blev det ÄNTLIGEN spinning igen! Haha, satt och flinade typ hela passet för det var så jäkla skoj och jag har längtat!! Varit förkyld alldeles för länge ;D Nu får förkylningar hålla sig borta åtminstone resten av året tycker jag :D

Imorgon blir det badhuset med Maria och mina små A:n ;) 

EDIT: Tack Jessica, LACKAR julklappshelvetena gör man ju ja :D


Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela