Stress

Publicerad 2011-07-22 15:55:43 i Livet innan Julia!,

Idag har vart en sån där dag som dom snackar om. Att man knappt hunnit sätta sig ner. Hann inte gå på toa på förmiddagen ens :D Haha. Hade 10 min lunch, najs det. Det lugnade dock ner sig på eftermiddagen så jag fick andas lite :) Var ett sabla spring men oj vad kul det är!! :) Satt min första kateter idag (ja jag vet, det är rent ut sagt KASST att jag inte gjort det under utbildningen, men man kan ju inte gärna sätta in en kateter på nån för att jag ska få öva ;P) :D Det gick toppenbra, var mycket lättare än jag trodde faktiskt :)

Nu ska jag klä på mig och byta om för ikväll blir det släktkalas för gamla mig :D Hihi.

(:

Publicerad 2011-07-20 17:15:25 i Livet innan Julia!,

Är så glad och allting känns så lätt just nu :) Tänk om livet kunde få fortsätta så här :) Åldersnojjar lite bara, blev ju 22 igår :O Haha känns helt sjukt gammalt. Fast det känns inte att jag har fyllt år så ;) Igår var bara som en vanlig dag typ ;) Man är för gammal för födelsedagar nu för tiden ;)

Jobbar

Publicerad 2011-07-01 11:59:16 i Livet innan Julia!,

Sitter på jobbet. Lunch ;) Har varit kaosmorgon.. Patient som kom in igår kväll utan medicinlistor eller nånting xD Skitskoj! Så har rännt runt som en dåre och ringt hit och dit och nu har vi nog hyfsad koll i alla fall :D Haha. Känner mig fortfarande lite yr här men det är väl så det ska vara ;)

Ikväll blir det bio, bad teacher ;D Och imorgon blir det VM-fotboll och sen troligen Ockelbo Marknad om inte vädret är jättebra eller jättedåligt ;) Troligare att det blir dåligt antar jag ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela