Barapapapaa i'm lovin it

Publicerad 2011-08-30 16:56:08 i Livet innan Julia!,

Har det jättebra på nya jobbet, ifall ni undrade :) Trodde jag inte för 1½ år sen direkt ;) Fast det är liiite långa arbetsdagar.. Men jag har ju alltid sagt att jag lika gärna kan jobba när jag ändå är på jobbet så varför inte ;) 07-16.30 är det och sista timmen är man redigt trött ;) Och imorgon blir det stressigt när matchen börjar 18.30 borta... ska man hinna äta och allting innan samlingen också! Men det går nog bra ;) Mycket fotboll i veckan, träning idag, match imon, träning torsdag och match söndag! Men det är KUL!! :D

En dag

Publicerad 2011-08-29 19:47:22 i Livet innan Julia!,

Varför är jag inte en morgonpigg människa!? Det skulle göra allting mycket lättare. Varför kan inte samhället vara anpassat efter oss morgontrötta istället ;) Vore väl mycket bättre tycker jag :D Första introdagen gick hur som helst bra :) Det var roligt och intressant och tja, kan väl inte säga så mycket mer om det ;)

Efter jobbet var jag ute och gick med kära mor, trevlans :) Nu sitter jag i soffan och är sugen på godis, chips, ostkrokar, kakor, bullar, läsk och saft ;) Såklart ;) Men är faktiskt hungrig, åt ju ganska tidigt idag. Får se om jag hittar på något kul.

Carro vi måste köpa hem frukt ju :O

364 dagar

Publicerad 2011-08-28 18:47:03 i Livet innan Julia!,

Spelat match mot Huge idag, gick ju bra i typ 35 minuter eller så. Tog ju tom ledningen ;) Men sen blir vi trött och orkar inget mer, de är ju nååågooot mer tränade än vad vi är ^^ Så det blev förlust med 8-1 till slut ;) Men i alla fall en förbättring från förra matchen mot dom, det är ju alltid något :D

Sen efter det blev det Donken, min sista dag i frihet ;) Har anställt Carro att slänga alla chips om jag får för mig några dumheter ;D Vilket jag inte ska :D Haha. Sen ska hon få gömma min datasladd om jag inte tränat nånting under dagen också ;) Tur man har någon med karaktär hemma, jag kan ju inte göra nånting ;) Men imorgon är det ett år sedan anledningen till min hemska viktuppgång senaste året inleddes. Firar den med att inleda operation viktnedgång då, får se om jag lyckas ;) Carro har lovat att inte ge sig, så då bör det gå bra ;)

Imorgon blir det intro på nya jobbet, skoj! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela