Oh snap

Publicerad 2010-09-30 12:58:01 i Livet innan Julia!,

Imorse var ingen lyckad morgon direkt. För det första kom jag iväg alldeles för sent till skolan (men skulle hunnit utan problem om allt varit som vanligt...). När jag kom fram till Gävle var det ju NATURLIGTVIS poliskontroll där. Hallå jag har haft mitt körkort i tre år och redan två jävla kontroller medans folk som haft körkort i trettio år aldrig varit i en kontroll. I alla fall, sist gick det ju snabbt och smidigt men nu gick det segt som sjutton! Och inte pga mig utan pga bilen framför. Fan vet vad han höll på med men stoppade upp hela kön gjorde idioten och det var ju uppenbarligen inte för att han var onykter eftersom han fick köra vidare.. Kanske var polisen som ville ta sig en trevlig pratstund annars bara för att jävlas, ingenting förvånar mig längre. Aja förbannad var jag (ni som känner mig kan ju bara tänka er....), klockan var nästan fem i halv och TENTAN (just precis!) började halv.

Började få lite smått panik men så får man ÄNTLIGEN köra iväg.. Bara det att HELA JÄVLA GÄSTRIKLAND hade vaknat imorse och tänkt "åh idag vet jag vad jag ska göra, jag ska åka till HiG och PARKERA MIN BIL DÄR!!!". Den bästa parkeringen var körd, den man vanligtvis står på var körd, den på andra sidan högskolan var körd (ungefär där nånstans slår klockan halv..) så till slut blev det till att stå på en jävla åker 300 meter bort, LÄNGST BORT på åkern också naturligtvis..

Kom kanske fem över halv till tentan, var inte ensam om det dock då fler haft parkeringssvårigheter idag. Tackar gud i himlen (eller nåt..) över att det var muntlig tenta idag och inte skriftlig för då hade jag inte fått skriva den eftersom jag inte var i tid. Fast då kanske jag hade skitit i om jag fått böter och ställt mig nånstans där man inte får? Aja, slapp det nu, hann i tid. Och ja, tentan gick helt okej också. Så allt blev ju bra till slut.

Don't worry, be happy

Publicerad 2010-09-29 16:13:54 i Livet innan Julia!,

Tenta imorgon, jo tjena att den kommer gå bra. Hoppas dom frågar mig lätta frågor som jag kan tänka logiskt på bara, annars är det ju råkört. Orkar inte plugga, det är för mycket annat som snurrar runt i mitt huvud just nu. Synd att inte resten av världen pausar bara för att mitt huvud gör det ;)

Sista träningen igår också :( Uschusch, då var det dags att gå in i ingemanslandet i 7 månader då, triiiiiiist! Imorgon ska vi i alla fall få kika på småtjejerna (93-95orna) när de tar hem DM-finalen ;);) Hehe, hoppas kan man ju alltid göra, vore himla roligt :)

Nu ska jag nog föreslå för Carro att vi ska se Superstars från igår =) Ikväll blir det till att äta spaghetti och köttfärssås :D Gottgott!! :)

Hoppas fan det här är över nu, för det här har nog varit de värsta 10 dagarna i mitt liv tror jag.

Tv-problem

Publicerad 2010-09-27 18:54:55 i Livet innan Julia!,

Matchen igår gick ju förstås åt helvete, vi ledde men kvittering i minut 80 och 3-2mål i minut 87 sänkte oss ^^ Men alla är glada, nu får vi spela i fyran och vinna lite istället :D Hehe, man får ju vara glad att vi åkte ur, annars hade vi inte haft ett lag nästa år då mååånga tänkte sluta om vi skulle klarat oss kvar i trean ;)

Idag har jag vart med mor min till Synsam och kollat glasögon åt henne ;) Haha jag är så elak att ha med, jag bara skrattar :D Men herregud, under alla mina 21 år i livet har ju mamma aldrig haft glasögon så det ser ju roligt ut ;) Roligt även att det inte är åldersynthet hon får glasögon för utan närsynthet ;) Kanske var mamma som fick det av mig istället för tvärtom ;)

Sen åkte vi hem till mormen och fikade :) Jättetrevligt, var alldeles för länge sedan jag träffade kära mormor! Så vi snackade lite skit och fikade te och smörgås, gottgott :)

Efter det har jag färgat håret på Carro, det såg orange ut först :D Hihi verkligen morotsfärg ;) Men det blev brunt till slut, tur det så jag slapp åka och panikköpa svart färg ;) Sen tittade jag på mitt konto och njöt när det efter att alla räkningar var betalda stod på nära 30000 ;) Slängde över det mesta på sparkontona mina, känns onödigt att pengarna ska ligga där och inte växa ;)

Vi fick lite problem ikväll när det var tre program vi ville se som börjar kl 20 och vi kan bara spela in två samtidigt :O Men jag löste det snabbt med att vi spelar in två och åker till Jessica och ser det tredje ;) Så nu ska vi bara trycka i oss mat, stroga och ris, och sen åker vi och våldgästar Jessica ;) Lite naturgodis ska jag ta och handla med mig, är såååå sugen på det!! Fast nu är jag mest hungrig på strogan :D Carro är världsbäst på stroga!! :D Världens bästaste kombo :D <3

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela