29 oktober

Publicerad 2010-10-29 13:21:21 i Livet innan Julia!,

Jag är svinkass på att blogga, jag vet ;) Vet inte varför jag blivit så kass, men så är det i alla fall ;)

Jag och Hanna har satt igång och tränat nu den här veckan! :D Körde Zumba i onsdags och igår blev det vattengympa :) Idag skulle vi egentligen kört ett boxpass men mina vader strejkar verkligen efter zumban... Kan knappt gå just nu, ser skitroligt ut skulle jag tro ;) Haha.

Ikväll blir det fest för Carro tillsammans med bästa vänner :) Ska bli riktigt skoj, jag har inte druckit sen Jessicas fest i mitten av AUGUSTI!! Shit ;) Så ikväll då jävlar ;) Hahaha =)

Näe nu har jag inget mer att skriva heller;) Kanske därför jag skriver så lite förresten, har ett sånt jävla ointressant liv ;)

GRATTIS MIN KOMBO!

Publicerad 2010-10-22 11:55:47 i Livet innan Julia!,

GRATTIS MIN CAROLINE PÅ 21-ÅRSDAGEN! Nu är du lika stor och mogen som mig och Amanda.. hehe ;)

Sitter i skolan nu, vi bestämde oss för att skita i föreläsningen och skriva klart vårt arbete direkt istället vilket jag personligen tyckte var ett väääldigt klokt val för nu är vi ju klara och föreläsningen är inte ens slut än ;) Så duktiga har vi varit allihopa :D Tänk att man sitter som ett frågetecken först men på något konstigt vis så växer det fram ett arbete! Undras tro hur det går till ;)

Supertrevlig kväll igår med CarroW, Nurtena och Kristin :) Nurtena hade handlat hem allt på godis- och snackshyllorna i affären tror jag :D Haha hela bordet var fullt med götta ;) Jag la beslag på ostkrokarna och stack dom under näsan på Carro, som hatar lukten av dom ;) Hehe. Sen såg vi på filmerna; Amityville Horrors, Haunting in Connecticut och Paranormal Activity ;) Jag och Nurtena satt uppkrupen i ett hörn, blundade krampaktigt och skrek som två skållade råttor ;) Och de andra två satt typ och skrattade åt oss ;) Jaja vi är väl mesar ;)

Ikväll blir det bio och restaurang med fölsegrisen! :D NU ska vi åka hem för nu är vi all done! NAJS :D

Tragic

Publicerad 2010-10-20 13:57:28 i Livet innan Julia!,

Uppe med tuppen (nästan;P) imorse för CarroW och Johanna skulle komma hit imorse för att sätta tänderna i nästa arbete! Skojigt ;) Näe inte direkt men vad gör man inte ;) Vi kom en bra bit på vägen i alla fall så det känns bra! :) Blir nog att köra resten i anslutning till fredagens föreläsning! Så vi får en ledig dag imorgon, skööönt =)

Skulle även vilja påpeka att Sveriges befolkning är tragisk. Hör ni inte att den här frågan är helt bisarr? Inte undra på att det är krig i världen. Man kan inte SLÅSS för FRED!! Hör ni inte att orden slåss och fred är totalt motställda varandra? Har ni dyslexi? Eller är ni bara dumma i huvudet? Ibland undrar man ju alltså..........!

sdfdsf

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela