För att vi är bäst

Publicerad 2010-11-30 22:51:20 i Livet innan Julia!,

Idag sov jag lääänge och när jag vaknade var jag MYCKET piggare! Hur skönt!? Är bara helt snorfylld i huvet, men det får man väl tåla ;)

Runt tolv så kom CarroW hit och så satte vi igång att plugga. Varvade artikelgranskning med PM-skrivande vartefter vi fick mailrespons från vår handledare (LOVE HER, man hinner knappt maila förrän man fått svar!! Det är super, tacktack Catrine!!). Gick framåt och vi var riktiga flitiga idag må jag säga :) PM:et klart och inskickat till examinatorn! :D Nu är det ett seminarium imorgon förmiddag om artikelgranskningen och sen ska vi inte till skolan förrän på TORSDAG nästa vecka :D Hur underbart!? Visserligen har vi hemtenta från imorgon 16.00 t.o.m fredag 00.00 men då får man ju iaf lägga upp tiden som man vill =) Hemtenta på artikelgranskning, LITE BORING!! Hatar artikelgranskning. Speciellt när artikelfanskapen är på engelska. "Bedöm språk och formalia" jo tjena!! Hur ska jag veta vad som är fel? Det behöver ju inte vara fel bara för att JAG tycker att det ser konstigt ut ^^ Bättre om det varit på svenska, då jävlar hade jag kunnat leka språkpolis, right CarroW? :DAlla kör hårt med den här nu så jag tänkte hänga på ;) Även om dagarna kanske inte blir rakt efter varandra eftersom det vankas lite resor i december ;) Börjar imon;) Häng gärna på, det är SÅ kul att läsa om alla :) (även om det är typ tre pers som läser min blogg, hehe ;P)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Helt slut både fysiskt och psykiskt

Publicerad 2010-11-29 12:10:23 i Livet innan Julia!,

Haft riktigt roligt i Sthlm med mina kära vänner :)  Särskilt lördagen var himla skoj med konsert, sittning och fest :) Vakade dock upp igår med extremt ont i halsen. Trodde det var pga allt sjungande (skrikande...) i lördags natt men tydligen inte, för framåt kvällen smög sig febern på och idag mår jag verkligen helvete. Men lärde ta mig upp till skolan ändå. Carro och jag har finslipat vårt PM nu och snart ska vi ha seminarium i statisisk analys. Ska bli intressant att se om vi blir nå klokare efter det seminariet... ;)

Usch jag ville verkligen inte åka hem till vardagen igen. Jag vill inte vara här. Kan vi inte pausa?? Jag behöver en paus i mitt liv just nu. Mår så EXTREMT jävla skitdåligt. Jag orkar inte...

Ready, get set, GO!

Publicerad 2010-11-25 00:30:44 i Livet innan Julia!,

Hade dagen planerat från start till mål. HLR, plugg, massage, valbo, simning. Och det gick ihop :D

Vaknade 07.20 och var trött som en gris! Hade dock vaknat 06.40 innan och var pigg. Kommer aldrig att förstå det där.. Menmen. Tryckte i mig frukost och åkte iväg i snöyran. Jag hatar vinter. Det är en vidrig årstid. Kom fram till skolan i bättre tid än vanligt faktiskt. Gick upp till rummet vi skulle ha HLR i. ALLA var överens om att vi skulle vara i 51:518, det stod så i vårt schema. Så när en lärare (som förövrigt var SJUKT snygg) låste upp så gick vi ju in förstås. Men när det sen ramlade in små ettor så började vi ana oråd och när läraren började prata om att vi skulle träna puls och blodtryck insåg vi ju att vi hamnat något fel ;) Eller egentligen skulle jag vilja påstå att DOM hamnat fel. Anyway, vi skulle vara i salen bredvid så det var lugnt. Synd på läraren dock xD Hehe.

Dom startade vår kära HLR-film med MiniAnne (hihihi) och vi körde igenom den. Och jag är ju som jag är, kan inte låta bli att svara emot tv:n (speciellt när instruktören i filmen pratar med oss som om vi vore tre år..) så vi fick ju lite roligt i alla fall ;) Men är seriös när det gäller själva HLR:en förstås, det är ju faktiskt viktigt :) Men att låtsasringa 112 på en papptelefon kanske inte är A och O när det gäller HLR-utbildning... ;) Hihi.

Sen körde vi sjukhus-HLR (med deff och grejer;P) i par ;) Typ lite teater ;) Jag och CarroW var ju förstås bäst, som alltid ;) Läraren vi hade tyckte tydligen att vi behövde lite mer utmaning eftersom hon tippade sängen mitt när jag stod och gjorde HLR på stackars dockan-med-väldigt-konstig-peruk :O Hon påstod att man gjorde så ibland för att få ner blodet till huvudet men satans vad snett det blev och svårt med inblåsningarna eftersom man slog huvet i sänggaveln ;) Men det gick ju naturligtvis det med :)

Efter en givande lektion (för en gångs skull, vi har inte många såna känns det som!) så gick jag och C till bibblan och skaffade oss en rolig engelsk bok och sen raka vägen ner i vår kära datasal för att fortsätta skriva på vårt kära PM :) Skrev i princip klart det där men vi ville läsa i lite mer böcker som C hade hemma och dessutom ville hon äta lunch eftersom hon inte hade någon med sig ;) Så vi åkte hem till henne och skrev klart det sista! Yey, vårt första utkast är klart :D Känns bra :)

Efter det var det dags för mig att strippa ;) Haha ;) Skulle få min efterlängtade entimmes helkroppsmassage :D Huuuur skönt!? Men tror att C vred fram klockan alltså, för fan vad fort den timmen gick:O ;) Skönt som fan var det i alla fall, det var då absolut inte sista gången under vårt C-uppsatsskrivande kan jag ju säga :D Haha. Kom tre minuter för sent till min parkeringstid efter det också, skulle ju inte förvånat mig om dom hunnit lappa mig på den tiden alltså ;)

Åkte hem så fort jag kunde, vilket inte var fort. Kan folk i Gävle inte heller köra så fort det kommer snö? Seriöst, tog fan tio minuter vid ETT rödlyse.. Och nej bilen hade inte släp. Var en helt vanlig bil och jag hade INGA problem att komma iväg. Suck sa jag. Ni som känner mig vet ju hur imponerad jag var... ;) Efter FYRTIO minuter var jag hemma (det brukar ta 17 min, 22 i snöväder kanske) äntligen och hämtade upp Carro så vi kunde åka till Valbo. Då var klockan strax före fem. Letade klänningar och hittade också :) Båda två hittade en :) Nöjda :)

Klockan sju åkte vi ifrån Valbo och när vi kom hem sprang jag in och packade väskan och stack iväg till badhuset :) Var där fem i halv åtta och i bassängen halv åtta :) Simmade 40 min och travade glatt ut igen fem i halv nio, fem minuter innan de stängde ;) Så jag hann allt minsann :D Nu är det bara packningen kvar, men det gör jag snabbt imorgon ;) Haha.

Imorgon åker vi till Sthlm och får leta oss själv fram till Lina och Amandas lägenhet :O Men det ska väl gå bra det med ;) Hoppas bara det är någon hemma när vi kommer så vi slipper stå ute i snön och frysa ;) Varmt välkomnande va? ;) Hahha =) Blir nog en bra helg :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela