Bilen har ett svart hål!

Publicerad 2010-03-29 11:52:37 i Livet innan Julia!,

Jobbade asset av mig igår kan jag lova. 7-14.45 och sen 18-22. Yey. Började dagen med en helt vidrig lucka som slutade med en rockad utan dess like efter cirka två timmars kämpande. Efter det gick luften ur mig totalt och ville helst bara lägga mig i soffan och dö en liten stund ;) Men jag lät bli. Resten av dagen flöt på bra, var hem och åt hos mor och far i min lilla paus mellan jobben, trevligt :)

18-22 är en ny tur för att det är så mycket just nu, och då skulle jag köra sjuksköterskebilen. Sätter mig i bilen, brukar alltid börja med att trycka ner broms och koppling, vet ej varför men gör det jämt.. Så ska jag trycka på kopplingen och OJ där var det ett svart hål.. VAR I HELVETE ÄR KOPPLINGEN? :O Eh, jaha, en automatväxlad bil, heheh ;) Har aldrig kört en sån i hela mitt liv, men det var ju bara att trixa ut hur man gjorde och det var inte så svårt ;) Utom när jag stannade och skulle gå ur bilen och nyckeln SATT FAST. Lovar att det tog aslång tid innan jag fattade att man lärde lägga växeln i ett visst läge. Hallå, det är en automatväxlad bil, ska det spela nån roll vart växelspaken ligger? Uppenbarligen ;) Menmen, på det stora hela gick det bra iaf ;) Sen åkte jag hem och vi firade med en kladdkaka att jag överlevt dagen ;) Najs!

Nu ska jag till skolan. Trist. Ett plus för att Carro är där! Enda plusset också, hehe ;)

Personlighetsklyvning

Publicerad 2010-03-27 01:44:37 i Livet innan Julia!,

Har haft kvällsjobb på praktiken idag :) Eller igår, kalla det vad ni vill ;) Hade slutbedömning också, som gick mycket bra :) Tänk, nu har dom kallat mig positiv på båda praktikerna, man kan börja ana en personlighetsklyvning här alltså ;) Min handledare är verkligen supertrevlig, gillar henne skarpt! Men nu är snart den här praktiken över också, helt sinnessjukt hur fort tiden går!! Bara nästa vecka kvar! Men det ska samtidigt bli roligt att få vara på hälsocentral också :) Och sen ska det faktiskt bli lite skönt när praktiken är över och man får vila ut en vecka i egyyypteeeen :D Mycket att se fram emot :)

Lina är hemma i helgen så hon var hit ikväll :) Även Jessica och Hanna kom, och Carro bor ju här så hon var också här ;) Hehe logiken är på topp! :) Men hade iaf en mycket trevlig kväll med mina flickor :)

Amanda, gumman min, jag tänker på dig! <3

Hard work work :)

Publicerad 2010-03-25 16:37:55 i Livet innan Julia!,

Sitter på jobbet nu, så kul att jobba! :) Känner mig väldigt glad idag, hoppas att det håller i sig lääänge :) Skitväder ute dock, men så länge det är plusgrader och snön smälter är jag mer än nöjd! Telefonerna är så tysta så jag börjar misstänka att dom är trasiga ;) Visserligen har inte rekryterarna slutat än men larmtelefonen brukar ju kunna ringa ;) Menmen, är tacksam så länge de är tysta ;) Och mitt i den förra meningen så ringde telefonen! :D haha jag FÖRSTOD det ;) Men det var bara en som ville lämna ett meddelande :)

Imorgon blir det praktik igen, snart slut på den här praktiken också! Förstår inte vart tiden tar vägen, det är ju helt sjukt! På lördag är jag ledig, men bara för att jag trodde vi skulle ha match, annars hade jag jobbat då med ;) Men är faktiskt glad att jag är ledig då eftersom jag ska jobba i tolv timmar på söndag :O Så blir skönt med en vilodag :)

Nej nu ska jag återgå till jobbet, hade en liten "håltimme" nyss bara :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela