Grattis Mormor <3

Publicerad 2010-01-30 22:39:48 i Livet innan Julia!,

Firat mormor 75 år idag, grattisgrattis :) Tidigare var jag med Jessica, Hanna och Caroline i Valbo också, mycket trevligt :) Fick köpt två t-shirtar :) Carro hittade TVÅ par skor, när hände det senast? Aldrig tror jag ;) Hehe. Och om ni äter på IKEA kan jag rekommendera vegetariska tortillas med nachochips och guacamole, MUMS!! :DNu är det bara två dagar kvar i Viken och tja det känns som om jag inte vill åka tillbaka nu. Fast när jag är där vill jag inte åka hem.. Det är konstigt det där. Jag älskar att vara på praktiken så jag gissar på att anledningen till att jag inte vill tillbaka är för att jg måste gå upp tjugo i fem (uuuuusch!!) på tisdag för att åka dit :( Det är så jävla jobbigt, förstår inte hur Sara orkar pendla varje dag?? :O Fyfan ;) Fast just nu känner jag iofs ingen lust till att göra nånting, usch vad orkeslös jag känner mig :S Inte bra!

Längtan bara växer i mig, den ökar och ökar och börjar tumma på gränsen till outhärdlig. Jag vill inte vänta mer. När är det min tur?

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela