En bra dag

Publicerad 2010-02-28 21:59:07 i Livet innan Julia!,

Var till Valbo med mor och syster idag som sagt :) Åt på IKEA det första vi gjorde, Ceasarsallad alla tre, MUMS! :) Sen strosade vi runt lite, jag köpte nya mobilladdare till mig och Carro eftersom en viss Lasse har ÄTIT UPP DOM ANDRA ;) Fick även en tröja av kära mor (tack!) :) Vi hittade en söt liten bok som vi köpte till Amanda som ska ges vid passande tillfälle, sötfia! <3

Efter Valbo åkte vi till mormor och fikade, mycket trevligt, var så länge sen jag träffade henne nu! Så det var ett bra initiativ av mor min :) Fikade macka och te där och sen åkte vi till mor och far och åt ;D Pappa hade varit på bandy (SAIK vann, yey!) och ville äta då ;D Vi var inte så hungriga så vi åt inte så mycket men det var gott ;D Skulle få en matlåda lasagne men jag glömde den :(:( TYPISKT!!! Det skulle bli så himla gott!!! Lite sur över det nu :( Såg på femmilen (NEJ inte hela, är ni galna??) och det var ju roligt att vi fick en medalj till, har ju varit ett bra OS måste jag säga :) Ville dock skjuta Northug, tycker han är satans dryg. Aja sen åkte jag hem och nu sitter jag här ;) Skola imon, FYFAN. Ska bli kul att träffa Carro igen dock :)

En helt vanlig söndag

Publicerad 2010-02-28 11:16:31 i Livet innan Julia!,

Vaknade typ tjugo i tio idag, det går framåt ;) Fast imon ska jag ju upp halv sju så det hade väl ingen större betydelse ;) Skolfanskap då.. Orka...!

Egentligen har jag ingenting att skriva nu.. Ska gå och duscha nu och sen åka till Valbo/Gävle med mor och kanske syster, vet inte hur det blev med den saken ;) Ha en bra dag alla, hörs väl när jag kommer hem igen :)

Telefontömning

Publicerad 2010-02-27 20:00:59 i Livet innan Julia!,

Tömt telefonen på bilder på mina kärlekar, här är ett axplock :


Svea dricker vatten


Lasse försöker äta upp Carro ;)


Lillgumman, gud vad söt hon är :)


Haha älskar den här bilden på Lasse ;) "MIN DOSA" ;)


Lite suddig, Svea har tryck in sig vid kökslådorna med sin älskade råtta ;)


Öh, vad vill du? ;)


Snyggingar i mitt fönster ;)


I'm the queen of the world! ;)


Vadå herre på täppan, vad är det? :O


Åaah lilla gubben <3


 Lilla gumman <3


Gobitar!


Älsklingen!


Duschen är rolig ;)


Svea stänger in Lasse på toan ;) Han försöker sträcka ut en tass lite hjälplöst sådär ;)


Kärlekarna!!! <3<3<3

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela