Lycka är..

Publicerad 2010-04-28 21:49:02 i Livet innan Julia!,

...att piska Årsunda med 3-0 och känna i form av sparkar, knuffar och smällar hur jävla förbannade dom blir ;) Det är fucking amaaaziing. Jag älskar fotboll. Mitt allt. Mitt liv.

Ska gå och äta nu, hejdå!

Publicerad 2010-04-27 21:06:47 i Livet innan Julia!,

Kört hårt idag :P Skulle till Järbo imorse ju men blev ändrat då min handledare som skulle dit skulle på möte så fick vara på mottagningen med min andra handledare istället :) Det var kul, gillar mottagning skarpt! :) Mycket injektioner, hehhe ;) Guds gåva från himmelen fick jag höra att jag var idag också, patienten har alltid rätt ;) Hehe. Slutade lite tidigare så jag hann med en löptur innan jag skulle till optikern :) en jävligt dryg löptur med mina *biiiiiiiiiiiiip*vader!! JAG HATAR DOM! Borde kanske söka hjälp igen för dom. Men dom gör ju ändå ingenting åt det. Ha bra skor och träna. F-U det funkade ju inte sist så varför skulle det funka nu? Blir sämre för varje gång jag springer, skitkul. Första gången jag sprang med mamma kunde vi springa 45 min med bara ETT stopp, det var helt jävla underbart. Nu lär jag stanna var femte minut och det gör ont hela tiden ändå. Det suger. Min kropp gillar verkligen inte att springa.

Jaja, efter löpningen var jag till optikern. Hon höjde linsstyrkan lite, var ett tag sen nu faktiskt men ska väl bli kul att se lite bättre ;) Och naturligtvis hade jag lite småskador på näthinnan... SUCK. Vad är det inte fel på på mig undrar jag? Är väl även steril och har ett missbildat hjärta så jag dör av hjärtattack inom ett år.. Plus att jag tydligen fick gnällgenen ;) Haha men i alla fall, fick (nej fick KÖPA) ögondroppar som förhoppningsvis gör mina ögon gladare, det hoppas jag verkligen ;)

Därefter solade jag lite, uppvärmning inför Egypten :) Velade på om jag skulle ta 15 lr 20 min, är glad nu att jag tog 15 för det svider faktiskt lite.. Det brukar det inte göra ;) Haha.

Sen åkte jag till mor och far och åt, fick rotmos och köttkorv!! :D Lyckan var obeskrivlig, så jäävla gött :D Sen tog jag vidrig Dukoral inför Egypten, mindre roligt. Den dsk som mamma pratat med kan ju inte känna någon smak. Det var det näst äckligaste jag någonsin smakat (äckligast är messsmör)! Mamma tror att jag är löjlig men så fan heller:P Lina håller med mig ;) hihi. Man fick dessutom inte äta lr dricka på en timme efter att man tagit det = man kunde inte skölja ner skiten med nåt!! Nej fy.

En glädjande nyhet om imon är att jag visst ingick i seminariegrupp 2 som har seminarium 13-15! :) Jag och CarroW var helt säkra på att vi inte skulle ha samma tid eftersom att vi var i olika handledargrupper:P Men vi glömde att högskolan ÄLSKAR gruppindelningar, ju fler desto bättre ;) Så det var nya grupper ;D Tur att jag kollade och inte åkte in till kl 9! Lite antiklimax! Nu blev det ju en sköön sovmorgon, PLUS samma grupp som CarroW vilket är himla kul! Vi har varit i samma grupp på alla praktiker, hade känts konstigt att inte vara det nu ;)

YES NU FÅR JAG ÄTA OCH DRICKA IGEN EFTER DUKORALSKITEN! HEJDÅ BLOGGEN, NU SKA JAG SKÖLJA BORT ÄCKELSMAKEN!!

Trött på allting

Publicerad 2010-04-26 21:01:04 i Livet innan Julia!,

Jag är ärligt talat jävligt trött på att ha praktik nu. Visst, det är superkul på praktiken, OM DET BARA VORE PRAKTIK VI SKULLE GÖRA. Men det är ju dom där jävlans uppgifterna också. Fast jag är faktiskt trött på att inte ha nåt liv också. 07.45-17 varenda dag och så träning på det, hur mycket kan man leva? Sen på helgerna när man väl är ledig så måste man jobba för att få pengar. Jag kommer vara så glad när praktiken är slut (även om det är SKITKUL, tro inget annat) så att man får ha ett LIV igen. Det ska bli helt underbart. Och när den är slut är det Egypten och sen är det fyra veckor kvar till ett lååångt härligt sommarlov. Det låter ju helt fantastiskt och snart är vi där. Snartare än man tror! Så underbart :)

Så jävla trött på en massa andra saker. Mest är jag trött på att alltid försöka fixa massa grejer medans folk inte ens bemödar sig att skicka ett sms nån gång ibland bara för att kolla hur det är när man inte setts på tusen år. Det är alltid jag som smsar, och ibland får man inte ens svar. Känns inte så jävla värt att jobba för en sån relation känner jag just nu. Men är ganska nere just nu också. Fast näe ska inte skylla på det, för jag är jävligt less på det här. Jag blir faktiskt ledsen, för man känner sig inte så uppskattad.

Slutgnällt. Imon ska jag till Järbo och sticka folk och på onsdag är det kortis i skolan och sen maaaatch <3 Det längtar vi till :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela