Tänk om jag hade en liten liten apa

Publicerad 2009-09-28 22:30:52 i Livet innan Julia!,

Igår kväll var jag hos Carro med Hanna och Jessica och spelade Guitar Hero 5 och tog några cider :) Hade väldans trevligt med er tjejer, måste ju göras om ;D Dock gillar jag inte när jag blir slagen jämt på Guitar Hero, men Carro äger ju på det så finns väl inte så mycket att göra åt saken ;) Får väl träna lite mer ;D Hahah.

Idag började vi en ny kurs, orkar inte skriva vad den heter ens för den är så lång;D Men vi ska iaf äntligen läsa om obstetrik (förlossning och sånt) :D Härligt värre! :) Vi skulle få dela in oss i grupper själva idag, men det tror jag nog aldrig att vi får göra igen ;) Hon hann bara nämna att vi skulle börja med gruppindelningen så reste sig halva klassen upp och SPRANG fram till läraren för att få skriva på grupplistan FÖRST. Seriöst, det var folk på typ 35 som SPRANG fram? Ehm? Skittöntigt beteende tyckte jag:P Typ som om hon kom in i en apflock med en endaste banan^^ Våran lärare sa åt dom att taggga ner och att vi fick räcka upp handen på den grupp vi ville vara i så skulle hon räkna om det funkade och det gick ju hur bra som helst så fattar inte vad dom höll på med ;D Grupp 4 äger ju i alla fall kan vi konstatera, lätt bästa tiderna i alla fall ;)

Imorgon är det heldag, tråkigt värre. Men hellre det än två halvdagar i alla fall! Vi ska ha farmakologi hela dagen, kan ju i alla fall hoppas på att folk låter blir att ställa en miljon onödiga frågor så vi får gå tidigare ;D Men varför hoppas på det, är det nåt min klass är expert på så är det ju onödiga frågor ;)

Tom

Publicerad 2009-09-27 08:20:55 i Livet innan Julia!,

Sitter på jobbet nu. Att rekrytera är inte roligt. Speciellt inte nu när jag vet att mitt lag snart har samling för säsongens sista match och jag är inte där. Inte det minsta kul. Så jävla synd att det inte är hemmamatch eftersom jag har lucka precis över matchtiden... Suger. Blä. Är på riktigt dåligt humör nu när jag inte får spela fotboll på riktigt längre och bara har en lång, tråkigt, outhärdlig vinter framför mig. Måste vara lättare för dom som håller på med vintersporter, för när deras säsong är över så har dom istället en härlig sommar att se fram emot. Men nää, vad har jag att se fram emot? En grå, regnig höst och en kall, regnig vinter. Inte så jävla roligt. Fyfan vad höstdepressionen har slagit klorna i mig nu. Vill bara gå hem och dra täcket över huvudet och somna om. Usch!

Det var det det

Publicerad 2009-09-25 17:36:13 i Livet innan Julia!,

Då var terminens första tenta avklarat. Överlag kändes det lättare än förväntat, men det är inte alltid ett bra tecken. Vet redan ett par klantfel jag gjort eftersom jag tänkte att frågan var så lätt ^^ Sen var det även nån obegriplig fråga som typ ingen i klassen fattade, så var ju inte ensam där i alla fall. Men jag blir väldigt förvånad om jag inte blir godkänd, då måste jag ha bra mycket mer slarvfel än vad jag tror. Men det känns bra och då brukar det ha gått bra :) Svarade i alla fall på allting och det bådar ju gott :)

Ikväll ska jag supa bort all nyvunnen kunskap om folksjukdomar så det är fan bäst att jag inte får en omtenta på det här! (Y)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela