Friday I'm in love

Publicerad 2009-10-30 20:44:20 i Livet innan Julia!,

Hej igen världen! Idag har jag varit i Gävle och Valbo med mor och syster, trevligt :) Fick två tröjor, en skjorta och ett linne av mor :) Tack för det :) Sen idag har det inte hänt så mycket mer, kom hem och svängde ihop tacos med Carro, gottgott! Sen pluggade jag en liten stund och nu är det Idol som gälller :) Sen ska jag nog plugga lite till, tenta imorgon!! Nervös som fan och jag är ganska säker på att det kommer gå åt helvete också :/ Menmen kör på och var glad bara! :) Nu ska jag gå och se på Idol igen :) hejs! :)

Pluggfest

Publicerad 2009-10-29 19:51:24 i Livet innan Julia!,

Neh, routern vill inte ;) Men här kommer inlägget jag skrev tidigare iaf :)

Hejsan. Klockan är nu tio i tre när jag skriver det här. Min dator har tappat internet, får se när jag får lägga in det här. Hoppas det blir idag bara så jag inte missar en dags bloggande nu när jag varit så himla duktig;) Tror faktiskt inte det är routerns fel den här gången för nu hittar datorn åtminstone routern..;) Aja;D 


Var ut igår kväll, impuls som fan, hade tänkt sitta inne och plugga hela kvällen. Men kände att jag höll på ruttna bort så jag följde med Jessica, Hanna, Emma och Camilla ut :) Gjorde jag helt rätt i känner jag nu idag, får se hur jag känner jag på lördag ;) Mycket trevligt folk ute, hade riktigt kul :) Bra mycket bättre kväll än väntat iaf ;) I natt hatade jag verkligen att jag var tvungen att gå upp tidigt och plugga hela dagen… Jag hatade det mer än vanligt om man säger så… Men nu imorse visade det sig att jag lika gärna kunde ha gjort som jag ville och skitit i att vara duktig och ställa klockan eftersom den inte ringde!! Så jag vaknade tio i ett ändå!! Fett segt när jag tänkte vara duktig :( Då får jag väl plugga ända in på småtimmarna idag istället, vilket ändå inte lär bli något större problem då jag ju sov till ett… Men är riktigt irriterad över det idag, fan!! Hade kunnat haft bra mycket trevligare än att sova annars :P 


Idag ska jag som sagt plugga hela satans dagen! Imorgon blir det troligen fika och lite affärskik med mor och syster, om jag känner att jag har tid med det, men det tror jag nog att jag gör :) Är nästan helt klar med allt skrivande, vilket innebär att jag kan använda hela kvällen till att läsa igenom och dunka in allt i huvudet. Även imorgon kväll kan användas till det då jag kommer hem senast till halv sju eftersom min kära mor ska på bandy. Så det känns helt okej ändå. Men trodde jag hade mer att göra idag än vad jag har. Återigen fan angående i natt. Menmen, det kommer fler gånger :) Tror jag måste börja följa med ut lite oftare, men jag kan ju typ aldrig, alltid skola eller jobb i vägen :( Suger.  Nej nu har jag babblat klart och ska gå och plugga igen. Får se när det här inlägget får dyka upp på bloggen då :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela