En trött dag

Publicerad 2009-11-30 20:05:01 i Livet innan Julia!,

Idag har varit en lång dag! Gick upp halv sju, ville dö. Kunde nämligen inte somna alls i natt på grund av att jag sov till två igår.. Det är aldrig smart! Så klockan var säkert närmare tre innan jag somnade, vilket innebär att jag fått typ 3½ timmes sömn inatt! Usch. Åkte sedan in till skolan där vi skulle ha introduktion till syrgasbehandling och sugning av luftvägar. Jag och Carro hade väldigt roligt åt "allmän sugning". Vad ska man säga, vi var trötta som idioter ;) Höll på somna sista timmen, hade grymt svårt att hålla ögonen öppna!

Åkte hem efter den lektionen, vi hade egentligen en till föreläsning men den var inte obligatorisk, vi har gått igenom det förut och dessutom kände jag att det var mer behövligt att plugga psykiatri. Handlade på väg hem också, vi har haft slut på mjölk i flera dagar nu ;) Sen så pluggade jag. Faktiskt! Visst är jag duktig ;) Halv fem såg jag på Unga Mödrar men sen har jag faktiskt pluggat ända tills klockan sju :) Stolt jag är över mig själv eller nåt ;)

Imorgon har vi examination i Omvårdnadsinformatik (för andra gången dessutom, nödvändigt.....:S). Vi ska tydligen ha någon form av föredrag.. hmm.. Jag och Carro har inte förberett oss ett skit, som vanligt, men det löser sig nog! ;)

FAVORIT I REPRIS

Publicerad 2009-11-28 12:40:32 i Livet innan Julia!,

haha tänkte lägga in en ett roligt inlägg som jag skrev för två år sedan :P håll med om att jag skrev mycket bättre då ;)

"Jadu, dagen började med att jag vaknade  typ tre minuter i sju och var i princip helt död. Stirrade på klockan och väntade på att den skulle ringa klockan sju. Så blev klockan sju. Inte ett ljud från klockan. Vad fan nu då? undrade jag för mig själv. Sen kom jag på att jag visst inte skulle upp sju utan åtta och då suckade jag åt min enfaldighet och däckade igen tills klockan bryskt slet mig upp ur min skönhetssömn klockan åtta.


Klockan nio var jag duktig och befann mig i skolan. Vi gick igenom våra tester med Erik, och han tyckte dom lät bra och vettiga. Tur det eftersom vi redan testat 12 stycken! Sedan testade vi Robin och Jacob, och det var så jävla kul eftersom Robin fick råspö (som vanligt), fast han sagt att han skulle vinna lätt mot Jacob ;) När vi var klar med det var klockan halv elva och vi kunde inte gå och äta förrän elva. Så vi satt och pratade med Hanna i cafeterian tills matan öppnade, vilket tog till kvart över elva idag tydligen...:P


Klockan tolv hoppade vi upp på våra cyklar och cyklade mot dagiset vi skulle besöka minsann :) Vi kom dit ungefär kvart över tolv, som bestämt. Åå vad ungarna var söta :D Det var några stycken barn som ville vara med så dom delades in i två grupper så vi kunde ta tre i taget. Först kom det in tre fem-åriga tjejer, de var verkligen jättesöta och framåt, iaf fall två av dem pratade nästan konstant. Men de var jätteduktiga :) Fast de var dock mer intresserade av att bygga torn av klossarna än att försöka komma ihåg vilka tre vi tog bort. Men det tyckte jag också var roligare i och för sig. Sen skulle dom ta bort tre stycken och vi skulle gissa vilka som var borta. Haha, de var de första som utsatte oss för testen tillbaka, rätt åt oss ;) Fast de tog dock bort sex stycken andra gången och nio den tredje ;) Men det var inga problem för oss, vi ser ju dom där klossarna hela jävla dagarna så vi minns dom nu ;)


Sen kom den andra gruppen in, det blev ganska så stor skillnad, två killar var med nu. En av dem var så söt och blyg :) Men det funkade bra det med, de lekte inte lika mycket med sakerna, men det var ändå svårt att få en del av dem att koncentrera sig. Men jag förstår dom verkligen, så jävla tråkiga test.


Efter vi var klara på dagiset så åkte vi till Carros mormor och morfar och fick naturligtvis fika ;) Gottgott :) Sedan blev också dom utsatta för testerna, och det gick så bra så ;) Hennes mormor var lite orolig innan ifall hon skulle vara helt dement men det var hon verkligen inte :P


Sedan fixade jag och Amanda present till Carro och fastnade ett tag vid korten då vi hittade några roliga kort som man skulle lösa typ gåtor på :P En av dom har vi fortfarande inte fattat och vi vågade ju inte skrapa fram lösningen på baksidan heller :O Sen fick hon allt vackert sitta och hålla mig sällskap tills min far kom och vi skulle på banken. Tror dock inte att hon led alltför mycket av det ;)


Efter banken körde jag lite bil med min mor och sen kom Carro och vi gjorde testerna på mor och far. De var så duktiga så, dock så kommenterade mamma typ tusen gånger hur tråkigt det var:P Nähä mamma, det här är typ 23 gången jag gör det här, vi gör två test tre gånger och ett sex gånger... hmm hur många gånger blir det... 276. GAAAAH JAG AVLIDER AV TRISTESS!!!! Jag kommer spy på dom där testerna en vacker dag...!


Imorgon ska vi göra fler tester. Jippie!"


Det var tider det mina kära vänner! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela