En trött dag

Publicerad 2009-11-30 20:05:01 i Livet innan Julia!,

Idag har varit en lång dag! Gick upp halv sju, ville dö. Kunde nämligen inte somna alls i natt på grund av att jag sov till två igår.. Det är aldrig smart! Så klockan var säkert närmare tre innan jag somnade, vilket innebär att jag fått typ 3½ timmes sömn inatt! Usch. Åkte sedan in till skolan där vi skulle ha introduktion till syrgasbehandling och sugning av luftvägar. Jag och Carro hade väldigt roligt åt "allmän sugning". Vad ska man säga, vi var trötta som idioter ;) Höll på somna sista timmen, hade grymt svårt att hålla ögonen öppna!

Åkte hem efter den lektionen, vi hade egentligen en till föreläsning men den var inte obligatorisk, vi har gått igenom det förut och dessutom kände jag att det var mer behövligt att plugga psykiatri. Handlade på väg hem också, vi har haft slut på mjölk i flera dagar nu ;) Sen så pluggade jag. Faktiskt! Visst är jag duktig ;) Halv fem såg jag på Unga Mödrar men sen har jag faktiskt pluggat ända tills klockan sju :) Stolt jag är över mig själv eller nåt ;)

Imorgon har vi examination i Omvårdnadsinformatik (för andra gången dessutom, nödvändigt.....:S). Vi ska tydligen ha någon form av föredrag.. hmm.. Jag och Carro har inte förberett oss ett skit, som vanligt, men det löser sig nog! ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela