Scirocco

Publicerad 2009-03-29 19:46:52 i Livet innan Julia!,


Söt va? ;) Fast våran var svart :D


Pappa tyckte det var kul att låna en Scirocco på jobbet och åka runt i;) Och visst var det väl roligt ;D Jag hade extra kul med navigationssystemet ;D Vi åkte in till Valbo och jag köpte min födelsedagspresent till syster! Men jag säger inte vad jag köpte för det är en hemliiis ;)

Nu ska jag åka! Ciao! :)

Tillåt mig småle, eller förlåt asgarva

Publicerad 2009-03-29 19:38:42 i Livet innan Julia!,

Haha. Nyheter nu. En Sverigedemokrat står och pratar om att man måste sätta flyktingar som kommer till Sverige i karantän för de har så många parasiter (WTF?? ska man sätta alla som åker på semester i karantän också?). Haha. Själv var hon utlänning och bröt till och med på något annat språk så hon kan ju inte ha bott här så jävla länge själv. Man kan inte ha höga tankar om sig själv om man som utlänning går med i Sverigedemokraterna. Kul att vara med i ett parti som innebär att man ska hata sig själv? Och alla Sverigedemokrater, håll tyst, ni är visst rasister. "Håll Sverige svenskt" vad fan är det för jävla fjanterier?

You make me wish...

Publicerad 2009-03-29 18:15:21 i Livet innan Julia!,

Vart krog igår ikväll, kul hade man som vanligt med tjejerna mina :D Vissa däckade ju redan innan tio så dom kunde ju inte komma, hosthost! ;) Hahahah. Och självklart gav vi fan i earth hour, jorden går under om några miljoner år oavsett om vi har lamporna tända eller släckta under en timme ;) Var mkt folk på krogen, mycket roligt folk också! Träffade Lina, vilket var extra roligt eftersom jag saknar henne väldigt mycket!

Efter krogen blev det hopp i säng, sova fem timmar och sen upp och jobba på visningen eller vad det var på pappas jobb. Fast kan inte påstå att jag jobbade spec mkt. Satt och käkade korv och läste tidningar och böcker i ett par timmar. 450 spänn för att sitta och läsa böcker och käka korv är inte helt fel faktiskt. Ikväll blir det åka hem till Jessica, vi får se vad som hittas på där. Ledig imorgon i alla fall, wehoo :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela