Forever and always

Publicerad 2009-04-28 18:12:01 i Livet innan Julia!,

Was I out of line?
Did I say something way too honest, made you run and hide
Like a scared little boy
I looked into your eyes
Thought I knew you for a minute, now I'm not so sure
So here's to everything coming down to nothing
Here's to silence that cuts me to the core
Where is this going?
Thought I knew for a minute, but i don't anymore

Helt slut, på alla plan

Publicerad 2009-04-28 10:47:10 i Livet innan Julia!,

Jag vet inte vad det är för känslor som kommer över mig, jag känner mig bara helt maktlös. Ingenting går som jag vill just nu. Sedan vi kom hem från träningslägret har mina taggar stått rakt ut och det har tydligen straffat sig mer än vad jag trodde och det är jag ledsen för. Jag bara sover och sover. När vi kom hem från lägret somnade jag strax efter nio och var igår in till skolan en snabbis för att gå igenom intervjufrågor med Petra. Sedan när jag kom hem orkade jag inte ta mig längre än ut i en solstol där jag mest bara satt och glodde. Sedan gick solen i moln och då lade jag mig i soffan istället. Somnade en stund. Efter det kände jag mig lite piggare så tog mig faktiskt ut och sprang, är det inte fantastiskt? Sedan kom jag hem, var slö som en tok och somnade efter Cityakuten. Vaknade strax före tio och funderar nu på att sova igen. Jag orkar inte göra nånting. Både hjärnan och kroppen har helt stängt av känns det som och jag känner mig gråtfärdig hela tiden. Vad är det som händer?


Bara att tänka på att division 3 faktiskt startar om en vecka! DÅ BÖRJAR LIVET!!!

It's a beautiful day, don't let it get away

Publicerad 2009-04-26 14:22:01 i Livet innan Julia!,

Haft skitbra helg, massor med fotboll:) 2x2 timmar igår och 2 timmar idag, livet blir inte mycket bättre än när man får spela så mycket fotboll :) Var så underbart väder också!! Kändes som om det var mitt i sommaren :) Typ hela laget var knallröda på eftermiddagen när vi skulle duscha och käka ;) Karin var nog värst tror jag ;D Synd att så många åkte hem tyckte jag dock..:/ Skithärlig helg var det i alla fall; fotboll, sol och inte minst underbara vänner!! :) Fler sådana helgen efterlyses :)

Mått så sjukt bra hela helgen i solen och med allt fotbollsspelande och nu när jag kom hem till verkligheten igen så sjönk mitt humör rätt ner i botten. Blev lite besviken också så det har väl med att göra också kanske. Men fan vad depp jag blev nu. Från toppenhumör till bottenhumör. Yey. Skola imon också. Nu sjönk humöret ännu mer. Jag vill bara ha sommarlov.

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela