Gott nytt år! :)

Publicerad 2008-12-31 18:40:03 i Livet innan Julia!,

Har inte bloggat ett skit, jag vet. Men har inte haft varken tid eller ork att försöka vänta på den sega datorn att starta upp, det är ju lönlöst :P Har hunnit med att supa, gå på bio och spelat en massa tv-spel under den här tiden. Ikväll ska vi till Carro och käka och supa ;) Blir säkert roligt :) Nu ska jag läsa alla bloggar jag inte läst på en vecka. Det kommer jag inte hinna, ska va hos Carro om tjugo minuter ;) Kommer ta MINST en timme att läsa alla bloggar, haha :P

Gott nytt år allihopa! :)

Det var det det!

Publicerad 2008-12-25 13:01:48 i Livet innan Julia!,

Så var julafton över för den här gången. Alltid lite vemodigt sådär ;) Men två julmiddagar är kvar denna jul, all julmat måste ju få en chans att ta slut ;) Idag hemma hos oss och imorgon hos mormor :) Julaftonen tillbringades hos min faster, så trevligt så :) Fick typ allt jag ville ha plus en massa till så det var en bra julafton :) Nu sitter pappa och Eve och försöker få igång internet på Eves dator. Det kräver nåt lösenord som pappa inte ens minns att han har sett. Vi får se om de lyckas ;)

God jul!

Publicerad 2008-12-23 20:43:33 i Livet innan Julia!,

Kommer med största sannolikhet inte att sitta nånting imorgon så önskar er alla en God Jul redan nu :D

Har idag pysslat med att städa hela huset, hänga tvätt och slå in julklappar. Tur att vi inte ska vara hemma på julen i år, annars hade jag väl fortfarande stått och skalat potatis eller nåt sånt ;) Blir gärna så när det är vår tur att stå för julfirandet;) Har precis käkat pizza och sett på "Nu är det jul igen 2", vilket vi gör dagen före julafton varje år :) Vilken volym av "Nu är det jul igen" kan dock variera ;) Supermysigt och gott framför allt ;) Nu ska jag försöka starta upp Sims på denna sega dator och roa mig med det tills det är dags att gå och lägga sig. Jag är nämligen inte allt för road av Bingolottos uppesittarkväll ;) Imorgon förmiddag kommer HannaTomten till mig med julklapp, det är förstås den allra bästa tomten ;D

Lovade er bilder också senast men... orkar inte med den här sega datorn, det skulle ta aslång tid innan de överhuvudtaget fördes över. Så om min egen dator kommer tillbaka snart så kanske ni får se dom då ;)

God Jul allihopa :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela